VINDUESPUDSER

Din lokale vinduespudser

Ingen opgave er for stor eller for lille når det kommer til  vinduespudsning

Er du træt af beskidte vinduer? Mangler du en vinduespudser?

Vinduespudsning er stadig fradragsberettiget – kontakt os gerne hvis du ønsker at høre mere.

Med mere end 60 års erfaring med vinduespudsning er vi en solid og seriøs leverandør til både virksomheder, institutioner og private.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Velkommen hos Grindsted Vinduesservice

Kent Pedersen - GVservice Vinduespolering, rengøring og ejendomsservice

Vinduespudser tilbud?

Vinduespudsere

Vores team af vinduespudsere her hos GV service, er klar til alle opgaver, både store og små, private eller erhverv, og vi tilbyder både at pudse vinduer med vaskeanlæg samt indsæber og skviser.

Vores pudsere kører fast i Grindsted, Billund, Vejle, Esbjerg, Give, Varde, Vejen og Kolding m.m. – så ønsker du vi skal kigge forbi næste gang vi er i nærheden så sig endelig til.

Vi satser på kvalitets-arbejde hvilket betyder at vi omhyggeligt udvælger vores vinduespudsere og giver dem grundig instruktion, og sørger for deres udstyr er i orden

Så om du har brug for vi kommer en gang i måneden, hver 2. måned, hvert kvartal eller har brug for en vinduespudser i forbindelse med flytning, højtider, ferie, bryllupsdage eller bryllupper, så kan vi også klare det.

Vinduespudser i højden

Har du brug for en vinduespudser der kan nå op i højden, til større opgaver eller til specielle opgaver som rengøring af solceller.

Vi har pudset for store kunder i Billund kommune, flere meget kendte firmaer som f.eks. lufthavnen.

Vi tilbyder også vinduespudsning af boligejendomme, etageejendomme, erhvervsejendomme, bilforhandlere og mange andre.

Har du brug for et uforpligtende tilbud på en vinduespudser i Billund, Grindsted, Vejle, Esbjerg, Kolding samt byerne imellem.

Kontakt os gerne via vores kontaktformular, eller lad os ringe dig op.

Vinduespudser priser hos GV service

Vi kan hjælpe med rigtig mange ting, om det vinduespudsning, erhvervsrengøring, snerydning eller mere, både for erhverv, institutioner og private.

Vi satser på kvalitets-arbejde hvilket betyder at vi omhyggeligt udvælger vores medarbejdere og giver dem grundig instruktion, og sørger for deres udstyr er i orden.

Det betyder at du kan være sikker på at arbejdet er mere end bare i orden, for vores mål er at hver eneste af vores kunder er 100% tilfredse.

Vinduespolering closeup - Gvservice

Vinduespudser priser

Vi kan derfor ikke bare give dig en pris på vinduespudsning her på hjemmesiden da der er mange faktorer der spiller ind på opgavens omfang.

Men vi giver altid vores bedste pris på vinduespudsning, ud fra den kvalitet vi leverer.

Faktisk vil vi allerhelst sende en vinduespudser ud og pudse det første gang, før vi sætter en pris, da vi så helt præcist ved hvad opgaven kræver. Herefter kan du så vælge om du ønsker fortsætte med en fast aftale på vinduespudsning.

Hvorfor vælge os som din vinduespudser

Vi elsker hvad vi gør

Vinduespudsning af høj kvalitet

Vi har fokus på kvalitet

Professionalisme

Vores team er professionelle

Løsningsorienteret vinduespudser

Den bedste løsning til din virksomhed

Vinduespudser priser

Vi tilpasser prisen til opgaven