Ejendomsservice

Ejendomsservice

Ejendomsservice

"GRØNT" arbejde

Græsslåning - Hækklipning - Fjernelse af bambus - Beskæring af træer

Professionel Ejendomsservice.

Ejendomsservice dækker over en lang række ydelser til pasning af Deres ejendomme fra ugentlig trappevask til komplette vicevært-løsninger. Vi har tillige stor ekspertise med “Grønt Arbejde”, hvor vi passer anlæg, haver eller andre områder, der trænger til en kærlig hånd i ny og næ. Af andre opgaver kan nævnes rensning af tagrender, bortkørsel af affald, gadefejning og sågar saltning og snerydning om vinteren. Kort sagt, er der ikke mange opgaver vi ikke kan tilbyde vores hjælp til!

Med mere end 50 års erfaring, sikrer vi dig effektivt kvalitets arbejde udført professionelt til den aftalte tid, uanset opgavens størrelse. Så har De brug for en effektiv samarbejdspartner til at udføre opgaver på og omkring din ejendom, kan De trygt henvende Dem til os.

Vores ansatte kommer i områderne GrindstedBillundKolding, Vejle, EsbjergVardeVejen, Vojens, Børkop, Brande, Jelling, Haderslev, Holdsted, BrandeGive, Brørup, Bramming, Sønder Omme, Sønder Felding, Vorbasse og Børkop.

Vi bruger altid miljøvenlige kvalitets produkter, hvilket sikrer dig det bedste resultat. Og vi benytter kun erfarne folk med ren straffeattest. Dette er med til at sikre Dem den bedste oplevelser når vi udfører Ejendomsservice opgaver.

Ingen opgave er for lille – Ingen opgave er for stor!

Du skal være velkommen til at udfylde formularen til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

Ejendomsservice ydelser

  • Vicevært løsninger
  • Oprydning for private og erhverv
  • Bygningsreparation
  • Tilsyn med bygninger
  • Træfældning / træpleje
  • Havearbejde

Ejendomsservice, hvordan?

Vi tilbyder ejendomsservice udført på timebasis såvel som faste kontrakter, og med en fast kontrakt slipper I for selv at vedligeholde ejendommen.

Lad os stå for opgaven, så I kan koncentrere jer om det i bedst til, og har mest lyst til.

Lad os ringe dig op! eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Ejendomsservice Kolding

Kolding har alt fra Strandhuse, til højhusene, til gamle bygninger inde i midtbyen, til villekvarterer og kolonihaver og meget mere…

En ting har de alle tilfældes, det er at de skal vedligeholdes.

Leder du efter ejendomsservice Kolding, så hør hvad vi kan tilbyde dig inden du træffer en beslutning. Vi har allerede listet nogle af de ting vi kan hjælpe med, men har du et konkret spørgsmål må du endelig kontakte os.

Ejendomsservice i Kolding, det kan vi også 🙂

. Bliv ringet op! .
. . . Bliv ringet op! . . .