Miljøvenlig vinduespolering og facaderengøring

Reach & Wash systemet

Reach & Wash systemet består af et mobilt 5-trins vandrensningssystem og tilhørende stænger med vandtilførsel fremstillet af glas- eller kulfiber, der leverer 100% rent vand til vinduespolering.

Home » Raw system

Vandrensningssystemet eller vaskeanlæget vi bruger, anvender omvendt osmose og demineraliserede resin til at fremstille 100% rent ‘poleret’ vand. Demineraliseret vand forsøger at genvinde sin naturlige urene tilstand ved aktivt at absorbere alle urenheder, kemikalier og mineraler det kommer i kontakt med. Når ‘ultra rent’ vand anvendes til vinduespudsning opnår man – med den rigtige teknik – et perfekt slutresultat.

Faktisk bliver vinduerne ikke bare rene, men totalt rene. Da der ikke anvendes nogen former for kemikalier eller rengøringsmidler er processen også miljøvenlig.

Traditionel vinduespolering efterlader sæberester som tiltrækker nyt snavs, hvor vinduer der er vasket med Reach & Wash systemet forbliver rene i længere tid.

Reach & Wash med Ultra rent vand

Alle ved, at vand betegnes H2O for hydrogen og oxygen, men i virkeligheden indeholder vand fra hanen mange andre kemiske elementer, som f.eks. kalk, klorin, jern og kobber for bare at nævne nogle få. Hvis man vasker vinduer med ubehandlet vand fra vandhanen og lader dem tørre, sidder disse mineraler og kemiske restkoncentrationer tilbage når hydrogenet og oxygenet er fordampet, og efterlader mærker og striber på ruderne.

Reach & Wash 5-trins vandrensningssystem fjerner alt indhold af kemikalier og mineraler, og da vandet således ikke indeholder andet end hydrogen og oxygen er der kun skinnende rene vinduer tilbage når vandet er fordampet.

Rent vand er en ustabil sammensætning, hvor hydrogenet og oxygenet forsøger at undvige hinanden. Vand behøver urenheder for at hydrogen og oxygen kan binde sammen.

Grunden til at Thermo Pure systemet er det mest effektive er, at når hydrogen- og oxygenmolekylerne bliver opvarmede bevæger de sig hurtigere og bliver stimuleret til et punkt, hvor de næsten undslipper hinanden, og da dette ikke sker absorberes enhver form for urenhed endnu hurtigere.

Reach & Wash 5-trinsproces:

 1. Kalkfilteret fjerner kalk
 2. Kulfilteret fjerner alle klorforbindelser
 3. Prefilteret fjerner alle partikler større end 5 microns
 4. 800 gpd omvendt osmose enhed eliminere 98% af alle resterende opløste partikler
 5. De-ioniseringscelle ‘polerer’ vandet ved at eliminere alle resterende partikler

Fordele ved Reach & Wash systemet:

 1. Fuld sikkerhed, dvs. ingen stiger
 2. Rengjorte vinduer og vinduesrammer
 3. Lave udgifter
 4. Miljøvenlige løsninger
 5. Minimalt besvær
 6. Ingen skade på bygninger, beplantning og fliser
 7. Ingen forstyrrelse af dine kunder i deres arbejde