Rengøring af solceller

Solcelle producenter anbefaler, at solceller og solpaneler rengøres med jævne mellemrum for at opretholde den højeste energiproduktion.

Hos GV service tilbyder vi vask og rengøring af solceller samt solpaneler.

Home » Rengøring af solceller og solpaneler

Solceller og solpaneler kan på blot et par måneder, opleve fald i energiproduktion på grund af støv og skidt fra veje, fugleklatter, pollen, salt og sne m.m. og må afrenses for igen at nå den højeste energiproduktion.

GV service er en banebrydende virksomhed der tilbyder sikker og effektiv rengøring af solceller og solpaneler til de danske boliger og erhvervsejendomme der nyder godt af sol energi.

Kontakt os allerede idag for et uforpligtende tilbud på rengøring af solceller.

Rengøring af solceller for private

Tusindvis af danskere har fået sat solceller / solpaneler op i deres hjem. Nogle ejere oplever skuffelsen ved at anlægget ikke leverer den forventede effekt, og nogle affinder sig med det og tror det skal være sådan. Der kan være flere årsager til at solcellerne ikke leverer som de skal, og en af de mest udbredte er at snavs, skidt og f.eks. fugleklatter samles på solcellernes overflade og nedsætter eller forhindrer at lyset fanges, og derved nedsætter effekten.

Vask eller rengøring af solceller kan afhjælpe det problem, og være med til at sikre det bedste udbytte ved at have solceller / solpaneler.

Solceller rengøring

Solpaneler er ikke selvrensende, og vind og regn tilfører hele tiden nye lag af snavs, fugle klatter, mos, pollen, støv og sod m.m.

Mange producenter reklamerer med lille vedligeholdelse og rengøring af panelerne, men det er kun delvis rigtigt. Regnvand skyller en del af partiklerne væk fra panelerne, men bringer nye partikler med som er indeholdt i regndråberne. (Mange vil også hævde at deres bilrude ikke bliver ren efter et regnskyl)

Er der noget at hente ved rengøring af solceller?

Der er meget at hente i solcellernes ydeevne ved jævnlig rengøring med Ultra Rent Vand.

Solpaneler giver meget bedre ydelse efter at de er vasket med Ultra Rent Vand.

Resultatet er umiddelbart synligt og sol- / energiudbyttet stiger med hyppig rengøring af solcelleanlæg.

Ved at benytte vand med meget kalk, risikerer man at der efterlades synlige kalkrester på panelerne, som igen nedsætter optagelsen af solens energi.

Dine behov – vores fokus

Vi ved hvad det kræver for at løfte enhver opgave. Vi hjælper gerne med behovsafdækning, så du får en langsigtet løsning der skaber værdi for dig, dit hjem eller virksomhed.

Hos GVservice har vi fokus på at at skabe gode resultater.

Vil du høre mere om vores løsninger? Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så kontakt os på telefon 7531 0646 eller post@gvservice.dk

Vask og rengøring af solceller og hvorfor du bør gøre det

Mange producenter anbefaler en halvårlig inspektion og rengøring af solceller, så anlægget kører optimalt (f.eks. Bosch, Solar, CISTech, Aleo, Q-Cells SE )

Et studie, konkluderede at tilsmudsning fra fugleklatter (er endnu mere kritisk end alm. skidt og støv) – gav store tab da solcellerne ikke gav fuldt udbytte, selv efter kraftig regn. – Vi kender det selv når de indtørrede fugleklatter på bilen ikke forsvinder, selv efter kraftige regnskyl.

Endvidere kunne der opnås op til 18 % højere effekt efter rengøring af solcellerne.

Rengøring af solceller med ultra rent vand

Ved at bruge demineraliseret / ultra rent vand, tørrer de rengjorte flader på solcellerne pletfrit op uden restkoncentrationer af kalk.

Vi tilpasser varmtvandstemperaturen til modulets temperatur. Derved forebygges spændingsrevner, som kan opstå ved store temperaturforskelle, især om sommeren hvor temperaturen på solcellerne kan blive meget varme.

Forefindes der stadig genstridigt snavs fra f.eks. fastsiddende blomsterpollen eller anden snavs som er svær at fjerne, kan man bruge en egnet sæbe til at rengøre solceller som er nænsomt uden brug af aggressive substanser, som kan ødelægge panelet.

Rengøring af solceller med imprægnering

Evt. kan man afslutte rengøringen af solcellerne med et imprægnerings middel til at beskytte overfalden på dit anlæg – Hensigten er at beskytte mod kontaminering ved at efterlade en UV Stabil og Temperaturresistent, smuds- og vandafvisende overflade.
Dette middel påføres den rengjorte overflade med sprøjte eller sprøjtesystem og efterfølgende polering med en klud.

Især har solpaneler ofte en tendens til at akkumulere snavs og til dels mos langs kanterne. Dette kan føre til en delvis skyggeeffekt af de enkelte solceller.

Hyppige rengørings intervaller gør det nemmere og hurtigere at rengøre panelerne / klare rengøring af solceller.

Så ønsker du et tilbud på rengøring af solceller så kontakt os!

Vi kan hjælpe med

  • rens af solceller
  • vask af solceller
  • solceller rengøring
  • rensning af solceller
  • rengøring af solceller priser
  • rense solceller
  • fjerne pollen på solceller