Kontorrengøring

Kontorrengøring har stor indvirken på indeklimaet i danske kontorer.

Kontorrengøringen der er dårligt udført, kan faktisk være kilde til både sygdom og et dårligt indeklima, som kan koste din virksomhed dyrt.

Kontorrengøringen der er dårligt udført, kan faktisk være kilde til både sygdom og et dårligt indeklima, som kan koste virksomheder dyrt.

Derfor er prisen på kontorrengøring måske tjent hjem igen hurtigere end du aner. Men det er utroligt vigtigt, at man får udført professionel og fyldestgørende kontorrengøring på arbejdspladsen hvis regnestykket skal være til din fordel.

Desværre bliver konsekvenserne af dårligt udført kontorrengøring ofte undervurderet, hvilket primært skyldes, at det er svært for den enkelte virksomhed at gennemskue, om kontorrengøringen er udført fyldestgørende, da bakterier jo ikke kan ses med det blotte øje.

GV service udfører grundig og professionel kontorrengøring i Grindsted, Billund, Kolding og Vejle. I Kolding omegn kommer vi blandt andet i Bramdrupdam, Christiansfeld, Ågård, Viuf, Sdr. Bjert, Hejls, Vonsild, Nr Bjert, Lunderskov, Vamdrup og Vester Nebel, Almind, Strandhuse m.m.

Dine behov - vores fokus

Vi ved hvad det kræver for at løfte enhver opgave. Vi hjælper gerne med behovsafdækning, så du får en langsigtet løsning der skaber værdi for dig, dit hjem eller virksomhed.

Hos GVservice har vi fokus på at at skabe gode resultater

Vil du høre mere om vores løsninger? Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så kontakt os på telefon 7531 0646 eller post@gvservice.dk

Lad os kontakte dig

Blive ringet op

Leverandør af kontorrengøring

Det er derfor ikke ligegyldigt, hvordan din rengøringsleverandør gør rent og hvilke rengøringsmidler der bliver brugt.

Dårlig kontorrengøring kan betyde, at bakterierne ikke bliver fjernet, og at der efterlades rester fra den kemi der er i rengøringsprodukterne, hvilket langt fra er sundt for medarbejderne.

Hos GV service udfører vi kontorrengøring hvor du kan være sikker på, at vi både får fjernet bakterierne og at det bliver gjort på en miljømæssig forsvarlig måde, hvilket både er til glæde og gavn for medarbejderne og virksomheden.

En forsker siger om kontorrengøring

En forkølet medarbejder, der kommer på kontoret, overfører bakterier til de overflader personen rører ved. Og influenza virus og bakterier kan overleve i op til 72 timer på disse flader.

Og faktisk er telefonerne hjemstedet for flest bakterier på en arbejdsplads.

Derfor er det utrolig vigtigt at man investerer i en effektiv kontorrengøring, da dette vil minimere risikoen for at bakterier og virusser gør medarbejderne syge.

Hvis du vil vide mere om kontorrengøring, eller ønsker at få et tilbud, så er du velkommen til at kontakte os.

Rengøring af kontor

Hvilke ting er vigtige at huske når du skal gøre kontoret rent?

  1. Husk telefonerne – telefonrøret kommer helt tæt på medarbejdernes ansigt
  2. Sprit dørhåndtag – specielt ved toiletter
  3. Tastatur og mus – her sidder også mange bakterier, husk at gøre dem rent jævnligt.

Rengøring af badeværelser

Disse ting er selvfølgelig vigtige når man gør badeværelser rene

  1. Armaturer og sæbedispenser – medmindre de er berøringsfri, så rører medarbejdere ved disse efter toiletbesøg
  2. Toilet og toiletbørste
  3. Håndvask

Det er ikke alt der er nævnt her, men de ting der er nævnt her er utroligt vigtige da flere af disse ting kan holde på bakterier og virusser i op til 72 timer.

Hvorfor vælge os til kontorrengøring

Vi elsker hvad vi gør

Høj kvalitet

Vi har fokus på kvalitet

Professionalisme

Vores team er professionelle

Løsningsorienterede

Den bedste løsning til din virksomhed

Fleksible priser

Vi tilpasser prisen til opgaven