Kontorrengøring

Kontorrengøring

Rengøring af kontorer

Hovedrengøring - daglig rengøring - støvsugning - rengøring af bad og wc

Rengøring Gv service

Erhvervsrengøring - Aftørring af telefoner - rengøre skriveborde - tømme skraldespande

Kontorrengøring har stor indvirken på indeklimaet i danske kontorer.

Kontorrengøringen der er dårligt udført, kan faktisk være kilde til både sygdom og et dårligt indeklima, som kan koste virksomheder dyrt.

Derfor er prisen på kontorrengøring måske tjent hjem igen hurtigere end du aner. Men det utroligt vigtigt, at man får udført proffessionel og fyldestgørende kontorrengøring på arbejdspladsen hvis regnestykket skal være til din fordel.

Desværre bliver konsekvenserne af dårligt udført kontorrengøring ofte undervurderet, hvilket primært skyldes, at det er svært for den enkelte virksomhed at gennemskue, om kontorrengøringen er udført fyldestgørende, da bakterier jo ikke kan ses med det blotte øje.

GV service udfører grundig og professionel kontorrengøring i Grindsted, Billund, Kolding og Vejle. I Kolding omegn kommer vi blandt andet i Bramdrupdam, Christiansfeld, Ågård, Viuf, Sdr. Bjert, Hejls, Vonsild, Nr. Bjert, Lunderskov, Vamdrup og Vester Nebel, Almind, Strandhuse m.m.

Bliv ringet op

Kontorrengøring hos GVservice

Leverandør af kontorrengøring

Det er derfor ikke ligegyldigt, hvordan din rengøringsleverandør gør rent og hvilke rengøringsmidler der bliver brugt.

Dårlig kontorrengøring kan betyde, at bakterierne ikke bliver fjernet, og at der efterlades rester fra den kemi der er i rengøringsprodukterne, hvilket langt fra er sundt for medarbejderne.

Hos GV service udfører vi kontorrengøring hvor du kan være sikker på, at vi både får fjernet bakterierne og at det bliver gjort på en miljømæssig forsvarlig måde, hvilket både er til glæde og gavn for medarbejderne og virksomheden.

En forsker siger om kontorrengøring:

En forkølet medarbejder, der kommer på kontoret, overfører bakterier til de overflader personen rører ved. Og influenza virus og bakterier kan overleve i op til 72 timer på disse flader.

Og faktisk er telefonerne hjemstedet for flest bakterier på en arbejdsplads.

Derfor er det utrolig vigtigt at man investerer i en effektiv kontorrengøring, da dette vil minimere risikoen for at bakterier og virusser gør medarbejderne syge.

Hvis du vil vide mere om kontorrengøring, eller ønsker at få et tilbud, så er du velkommen til at kontakte os eller lade os ringe dig op!

Rengøringsartikler til kontorrengøring

Rengøring af kontor

Hvilke ting er vigtige at huske når du skal gøre kontoret rent?

  1. Husk telefonerne – telefonrøret kommer helt tæt på medarbejdernes ansigt
  2. Sprit dørhåndtag – specielt ved toiletter
  3. Tastatur og mus – her sidder også mange bakterier, husk at gøre dem rent jævnligt.

Rengøring af badeværelser

Disse ting er selvfølgelig vigtige når man gør badeværelser rene

  1. Armaturer og sæbedispenser – medmindre de er berøringsfri, så rører medarbejdere ved disse efter toiletbesøg
  2. Toilet og toiletbørste
  3. Håndvask

Det er ikke alt der er nævnt her, men de ting der er nævnt her er utroligt vigtige da flere af disse ting kan holde på bakterier og virusser i op til 72 timer.

. Bliv ringet op! .
. . . Bliv ringet op! . . .