Algerens

GVservice algerensalgerens tag før efter

Efter algerens

Før algerens

algerens tag før efter

Tag før algerens

Tag efter algerens

Nogle kan godt lide synet af mos og alger på deres tag, men mos kan gro ned i tag konstruktionen og mos suger vand. Når det så bliver frostvejr, udvider mosset sig, og det kan føre til frostsprængninger og unødigt slid på taget. Derfor er algerens vigtigt for at beskytte dit tag.

GVService tilbyder professionel algerens. Det betyder at vi kan fjerne alger på fliser, fjerne alger på tag, fjerne alger fra plankeværk og fjerne mos på tag m.m. Med en gang algerens fra GVService sætter vi et stop for dine alge problemer.

Algerens

GVService tilbyder algerens i områderne Grindsted, Billund, Kolding, Vejle, Esbjerg, Varde, Vejen, Vojens, Børkop, Brande, Jelling, Haderslev, Holdsted, Brande, Give, Brørup, Bramming, Sønder Omme, Sønder FeldingVorbasse og Børkop.

Vi bruger miljøvenlige kvalitets produkter der er udviklet og testet af eksperter. Dette sikrer dig det bedste resultat hver gang.

Ingen opgave er for lille – Ingen opgave er for stor!

Du skal være velkommen til at udfylde formularen til højre, så ringer vi dig op hurtigst muligt, ellers kontakte os her.

Fjern alger på fliser, facader m.m.

Algerens tilbydes på tage men også facader, hegn, fliser og belægningssten m.m. Og vi bruger en algefjerner af god kvalitet som også kan ses i resultatet.

Så vil du gerne have et flot tag, en pæn facade eller en terrasse der ligner den var ny, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på en algebehandling, en gang algerens

Læs evt mere om organismerne og hvad de gør her

Herunder kan du se nogle før og efter billeder på algerens, facaderens, fjernelse af alger m.m.

Bliv ringet op

Gvservice kom hurtigt og udførte det aftalte arbejde. Bruger dem helt sikkert næste gang.

Tusind tak for det flotte arbejde. Lækkert at få ordnet taget og hegnet.

Algerens galleri

Algebehandling der virker

Om du har alger på dit tag, din facade, på terrassen eller hvor det måtte være, så tilbyder GVservice en algerens behandling der er super effektiv og enkel.

Det specielle udstyr vi bruger gør at vi de fleste steder kan tilbyde algerens uden brug af stiger eller lift, hvilket giver en bedre pris og at vi er hurtigere færdig hos dig.

Alger spredes når det blæser, så har du et gammelt træ eller mange skyggesteder på dit tag, facader, terrasser eller flisearealer så er det her du hurtigst vil finde algerne. Når alger rammer en fugtig overflade sætter det sig og begynder at gro. Specielt når det er varmt og fugtigt vil væksten virkelig tage til, så hold derfor øje.

Udsatte steder bør som hovedregel behandles hvert eller hvert andet år, alt efter hvor slemt det er. GVservice tilbyder derfor aftaler om algerens, måske det var noget for dig?

Algefjerner

Hvor end du ønsker at få renst og fjernet alger, om det er algerens af fliser, at fjerne alger på tag eller algerens af belægningssten så skal der en god algefjerner til. Gerne noget der er miljøveligt og ufarligt for børn og dyr.

Hos GVservice bruger vi kvalitetsudstyr og en rigtig god algefjerner. Det er effektivt og enkelt.

Algerens af fliser

Er dine fliser grønne og beskidte, trænger de til en kærlig hånd,. Så kan en gang algerens gøre underværker.

Mange fliser er af rigtig god kvalitet, så hvis man sørger for at vedligeholde og passe på dem, kan de ikke bare holde i mange år, men også forblive pæne i mange år. Det hjælper en omgang algerens med.

Fjerne alger på tag

Når du får fjernet alger på dit tag af professionelle med en god gang algerens, får du et resultat der kan ses, og helt sikkert noget du bliver glad for også i længden.

Det bedste af det hele er at vores algerens er langtidsvirkende.

Mos på fliser

Vores algerens klarer også mos på fliser eller andre flader. Dog tager det lidt længere tid før det forsvinder, og det kan til tider være nødvendigt med en ekstra omgang algerens for at få det hele med. Men det afhænger selvfølgelig af hvor stort dit problem er og hvor fast dit mos sidder i taget.

Dette går ind under algerens

Fliserens, tagrensning, algebehandling, mosfjerner, algerens tag, tagrens

Og ønsker du selv at udføre algerens, så kan du prøve Rodalon udendørs, da rodalon indeholde mange af de samme stoffer / kemikalier som diverse algefjernere du kan købe i byggemarkeder.

Ønsker du ikke selv at give dig i kast med opgaven, vil vi meget gerne ringe dig op!

. Bliv ringet op! .
. . . Bliv ringet op! . . .