Vinduespolering

vinduespolering

Vinduespolering

GVService udfører alle former for vinduespolering, vinduespudsning og vinduesvask, for både virksomheder, boligselskaber, institutioner, butikker og private m.m. GVService pudser f.eks. butiksfacader, spejle, vindfang, ovenlysvinduer, palævinduer. Og med vores reach & wash system er vi også klar til at påtage opgaver med store glasarealer såsom bilforhandlere m.m.

GVService har mere end 50 års erfaring, og dette sikrer dig effektivt kvalitets arbejde udført professionelt til den aftalte tid, uanset opgavens størrelse. Og vi vil hurtig kunne finde en dag hvor vi kan komme forbi og endten se på din opgave, eller klare en omgang vinduespolering for dig.

Vi har dagligt en vinduespudser i områderne GrindstedBillundKolding, Vejle, Esbjerg og Varde.
Og kommer ugentligt i områderne Vejen, Vojens, Børkop, Brande, Jelling, Haderslev, Holdsted, Brande.
Derudover kommer vi i områderne Give, Brørup, Bramming, Sønder Omme, Sønder Felding, Vorbasse og Børkop.

Vi bruger altid  miljøvenlige produkter, hvilket sikrer dig det bedste indeklima efter vinduespudsning og vinduespolering. Og vi benytter kun erfarne vinduespudsere med ren straffeattest. Dette er med til at give dig den bedste oplevelse når du har brug for et firma til vinduespolering.

Ingen opgave er for lille – Ingen opgave er for stor!

Du skal være velkommen til at udfylde formularen til højre, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan også udfylde vores online forespørgsel hvis du ønsker et tilbud på vinduespolering, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at pudse dine vinduer.

Vinduespolering der er til at se

Når dine vinduer er beskidte og solen skinner, er det ekstra tydeligt at se om der trænges til en omgang vinduespolering. Men også på dage hvor det er gråt udenfor kan man se det, og beskidte vinduer er træls at se på.

Men vi er alle forskellige og derfor er der nogle der ser det hurtigt og andre hvor der går længere tid, derfor tilbyder vi faste aftaler på vinduespolering hvor vi kommer enten en gang i måneden, hver anden måned, eller måske en gang i kvartalet, det er helt op til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv ringet op

Vinduespolering

. Bliv ringet op! .
. . . Bliv ringet op! . . .