Vinduespolering

GVService udfører alle former for vinduespoleringvinduespudsning og vinduesvask, for både virksomheder, boligselskaber, institutioner, butikker og private m.m. GVService pudser f.eks. butiksfacader, spejle, vindfang, ovenlysvinduer, palævinduer. Og med vores reach & wash system er vi også klar til at påtage opgaver med store glasarealer såsom bilforhandlere, storcentre og industribygninger m.m.

Få tilbud på vinduespudsning

Vinduespolering Grindsted

Interesseret i et tilbud på vinduespudsning i Grindsted?

Vinduespolering Grindsted

Få tilbud

Vinduespolering Billund

Interesseret i et tilbud på vinduespudsning i Billund?

Vinduespolering Billund

Vores vinduespudsere kommer ofte i Billund
Få tilbud

Vinduespolering Esbjerg

Interesseret i et tilbud på vinduespudsning i Esbjerg?

Vinduespolering Esbjerg

Vores vinduespudsere kommer ofte i Esbjerg
Se Esbjerg

Vinduespolering Vejle

Interesseret i et tilbud på vinduespudsning i Vejle?

Vinduespolering Vejle

Vores vinduespudsere kommer ofte i Vejle
Se Vejle

Vinduespolering Kolding

Interesseret i et tilbud på vinduespudsning i Kolding?

Vinduespolering Kolding

Vores vinduespudsere kommer ofte i Kolding
Se Kolding

Trænger dine ruder til en grundig polering? Kontakt din lokale vinduespudser

Vi har mere end 64 års erfaring indenfor vinduespudsning, hvilket sikrer dig effektivt kvalitets arbejde udført professionelt til den aftalte tid, uanset opgavens størrelse. Og vi vil hurtig kunne finde en dag hvor vi kan komme forbi og enten se på din opgave, eller klare en omgang vinduespolering for dig.

Vi har dagligt en vinduespudser i områderne GrindstedBillundKolding, Vejle, Esbjerg og Varde.
Og kommer ugentligt i områderne Vejen, Vojens, Børkop, Brande, Jelling, Haderslev, Holdsted, Brande.
Derudover kommer vi i områderne Give, Brørup, Bramming, Sønder Omme, Sønder Felding, Vorbasse og Børkop.

Vi bruger altid  miljøvenlige produkter, hvilket sikrer dig det bedste indeklima efter vinduespudsning og polering. Og vi benytter kun erfarne vinduespudsere med ren straffeattest.

Dette er med til at give dig den bedste oplevelse når du har brug for et firma til vinduespolering.

Ingen opgave er for STOR lille - vil du høre mere?

Du skal være velkommen til at udfylde formularen her på siden, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du kan også udfylde vores online forespørgsel hvis du ønsker et tilbud på vinduespolering, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at pudse dine vinduer.

Dine behov - vores fokus

Vi ved hvad det kræver for at løfte enhver opgave. Vi hjælper gerne med behovsafdækning, så du får en langsigtet løsning der skaber værdi for dig, dit hjem eller virksomhed.

Hos GVservice har vi fokus på at at skabe gode resultater

Vil du høre mere om vores løsninger? Ønsker du at høre mere om dine muligheder, så kontakt os på telefon 7531 0646 eller post@gvservice.dk

Lad os kontakte dig

Blive ringet op

Vinduespolering der er til at se

Når dine vinduer er beskidte og solen skinner, er det ekstra tydeligt at se om der trænges til en omgang vinduespolering. Men også på nogle dage hvor det er gråt udenfor kan man se det, og beskidte vinduer er hverken “pæne” eller “rare” at se på

Men vi er alle forskellige og derfor er der nogle der ser det hurtigt og andre hvor der går længere tid, derfor tilbyder vi faste aftaler på polering hvor vi kommer enten en gang i måneden, hver anden måned, eller måske en gang i kvartalet, det er op til dig.

Vinduespudser priser

Vi har gode priser på pudsning af vinduer.

Men der en masse faktorer der spiller ind på vores vinduespudser priser.

Er der nem tilgang til vinduerne, sidder vinduerne i normal højde så man kan nå dem uden stige, og er der flere etager, og kan man nemt komme til vinduerne – alt sammen spiller ind på prisen.

Typen af vinduer har også noget at sige da karmen og det gummi der sidder mod ruden

Men med vores mange års erfaring og mange faste kunder, føler vi os sikre på at vi har nogle skarpe vinduespudser priser.

Vinduespolering

Ofte stillede spørgsmål om vinduespolering

Til vinduespudsning og polering anbefaler vi en god blanding af koldt vand, pudser sæbe (eller opvaskemiddel) samt en smule salmiakspiritus der er med til at opløse fedt og snavs på glasset.

I dag er der ikke forskel mellem vinduespolering og vinduespudsning. Men i gamle dage polerede man glasset med en klud, og i dag pudser man med vand og sæbe som man skvizer af.

Den nyeste trend er vinduesvask og forskellen er her at man vasker vinduerne med specielt renset vand (ultra rent vand) der ikke tiltrækker skidt så man vasker både karm og glas. Man bruger en speciel børste og ikke skvizer og sæbe.

Til vinduespolering bruger vi en blanding af koldt vand, en speciel sæbe der gør at skvizerne glider lettere på ruden, og så en lille smule salmiakspiritus der er god mod fedtpletter og snavs.

Til vinduesvask bruger vi ultra rent vand, som er vand der er renset for mineraler, salt og kalk. Dette gør at vandet ikke efterlader kalkpletter, pletter eller aflejringer som almindeligt vand gør.

Når man pudser vinduer om sommeren og glasset er varmt, hvis man bruger varmt vand fordamper det for hurtigt. Bruger man koldt vand har man lidt ekstra tid inden blandingen tørrer ind.

Pudser man om vinteren og bruger man varmt vand på en kold rude kan man i værste tilfælde risikere at glasset springer / krakelerer – derfor bruger vi også koldt vand om vinteren.